Helsinge Fodbold

Helsinge Fodbold

Helsinge Fodbold Senior-1

For at kunne oprette nye Kategorier, m.m. skal Du have et login til denne blog. Uden login kan du godt kommentere de kategorier og indlæg der er oprettet. Kontakt thj@safetech.dk for at få dit eget login.

Rettelse

Ordet er frit!Oprettet af Lasse Holm 2009-09-28 18:52:09

Turen nedenfor gik selvfølgelig til de "jyske" og ikke de "jydske" marker...smiley

En tur til de jydske marker

Ordet er frit!Oprettet af Lasse Holm 2009-09-28 18:48:28

Mikkel havde til søndagens kamp mellem Silkeborg (læs Silkehår) og Brøndby ”sørget” for en minibus (det skulle vise sig at være lidt for meget sagt), og en chauffør i skikkelse af selveste Thomas Jessen. Målet var en hyggelig fodboldtur med en minibus fyldt med spillere fra holdet og så med holdlederen bag rattet. Sådan gik det ikke helt – Frog, Trier, og 2 gange Holm var repræsenteret, mens de øvrige pladser måtte fyldes op med personer udenfor Helsinge Fodbold. 8 personer i alt og rammerne var lagt for en god dag i det jydske…

Det startede dog skidt, og det var som om den tendens fulgte dagen igennem. Kl. 10 skulle bilen hentes, men det havde Jessen ikke lige fået at vide. Mikkel sov i øvrigt brandert ud efter en vellykket bytur ovenpå lørdagens skuffende nederlag til Gilleleje (Trier og jeg selv var også til stede), og med en slukket tlf. var han ikke nem at få fat på. Jeg fik dok vækket Mikkel via hans kæreste halv 10, fik efterfølgende ringet Trier op, der også sov, og efter lidt diskussion frem og tilbage om hvordan og hvorledes, fik vi ringet Jessen op, der tog af sted fra Helsinge kl. 10. At bussen ville blive hentet for sent i Søborg Kbh. var der nu ikke tvivl om. Trier greb derfor bagstiv sin tlf., ringede udlejeren op og bildte ham ind, at Jessens bil var brændt sammen. Endnu engang uden at Jessen får noget at vide. Uden en kontrakt til bussen, der pludselig var havnet i min lejlighed, måtte Jessen så ud og vise hvad han kan. Med en god gang overtalelsesevne lykkedes det på forunderlig vis Jessen at få lånt en bus fra udlejeren (der ellers havde droppet os), på trods af historier om ødelagt bil, en times forsinkelse, glemte oplysninger om at turen gik til Jylland osv. Stor cadeau til Jessen!

Halv 12 lykkedes det så endelig alle mand at komme af sted – i et sminket lig med en tophastighed på omkring de 100 km/t. Med en ramme øl blev stemningen højere, især på bagsædet med Mikkel Holm. Det gik udover en meget træt Frog, der gerne havde set indersiden af øjenlågene efter bytur. I stedet måtte han som alle andre i bussen, lægge ører til Mikkels forsøg på at emittere Brøndbys stadionspeaker før han kommer med meldinger på stadion; der bliver sagt: ”Hallo, haLLO”. Simple ord, men nøj, hvor kan det udtales med mange forskellige tonefald…

Til Silkeborg kom vi dog, og kampen … bum, bum, bum … jaa, det kan vi vist ikke huske, men herefter gik turen hjem igen. Det skete fredfyldt, det meste af bussen sov – lige indtil midt på Fyn! Her gør vi holdt for at fylde Diesel på køretøjet, men hov, vi havde da vidst ikke lige fået nøgle med til dækslet. Det lugtede langt væk af en meget dyr taxa, men med måleren i det røde felt, en stærkt (økonomi)kørende Jessen og i slipstrømmen på en lastbil, lykkedes det af få slæbt os hele vejen til Kbh. Godt kørt Jessen!

Turen sluttede, og meget kan man sige, men uanset hvad, så kan en fodboldkamp i fjernsynet ikke erstatte de stensikre oplevelser, der kommer, når man i samlet flok bruger en hel søndag på at drage ”udenlands” for sølle 90 min. fodboldkamp (til Silkeborg skal vi dog aldrig mere!)…

Tak for turen til de fremmødte fra holdet, næste gang håber vi endnu flere tager med, måske allerede her i efteråret til Ålborg… En særlig tak til Thomas Jessen, forrygende du gider stille op som chauffør, især efter Kå’s udtalelse på vej til Gillelejekampen – ”Jeg er altså ikke helt sikker på min far ved hvad det er han er gået ind til”. Jessen holdt dog på, og det hele gik jo stille og roligtsmiley

Vi ses til bold, der skal være tænding på til træning op mod lørdagens vigtige kamp! Slut herfra…

Løsning opg. 3

Find en fejl!Oprettet af Lasse Holm 2009-09-16 19:12:06
Frog mangler sit Nike-logo...smiley

Løsning

Find en fejl!Oprettet af Lasse Holm 2009-09-14 10:45:32

Ja, så kom opgave 2 i 'Find en fejl', og jeg har fuldt med og set, at løsningen skal skrives herinde.. Fejlen må ligge hos vores kære 100 kamps jubilar, der tilsyneladende ikke har opdaget/forstået, at det er venstre ben, der sættes forrest når man sidder på 1. rækkesmiley (En anden mulighed kunne ligge i Mikkel, der ser ud til at have startet sin egen række, men takket være Nicas, der pænt lægger armen om Jessen, ryger også Tom ind i denne række..). Så fejlen - Dennis få styr på dit ben!

Hundested

Ordet er frit!Oprettet af Thomas Jessen 2009-09-13 07:48:44

Hey Gutter,

Så er muligheden der, 3 point mod Hundested og vi ligger på 1'ste pladsen, 1 point fra Birkerød og 2 fra Allerød og Gilleleje.

Gilleleje "snublede" mod rundens 0-0 hold Blovstrød med endnu et 0-0 resultat! man må sige at Blovstrød står godt i forsvaret der er efter 6 kampe har de kun lukket 1 mål ind.

Så kom nu Gutter I DAG SKAL DET VÆRE smiley

Løsninger

Find en fejl!Oprettet af Thomas Jessen 2009-09-08 07:56:42

Hey Gutter, her skal løsningen på "find en fejl" skrives kun gæt som er skrevet her accepteres, fremover vil en SMS ikke være gyldig.

Hold øje med hjemmesiden, der er nemlig ikke nogen regler for hvornår der kommer en ny "find en fejl" konkurence. Det er stadig den som kommer med det rigtige svar først som vinder.

smiley Holdlederen

Nyt

Ordet er frit!Oprettet af Finn Hansen 2009-09-07 09:47:13
smiley Interessant nyt medie...

Ordet er frit

Ordet er frit!Oprettet af Thomas Jessen 2009-09-07 07:01:44

Hey Gutter,

Her kan i tale frit fra "leveren" brug det og lad os se hvad det udvikler sig til, god fornøjelse.

Holdlederen

Husk det nu

FestudvalgetOprettet af Thomas Jessen 2009-09-06 22:21:21

Kære venner det er nu i skal sørge for at booke datoen den 17. oktober, du vil ærge dig hvis ikke du har tid eller mulighed for at deltage.

Mikkel som er festudvalgsformand vil i samarbejde med en udvalgt skare arrangere hyggedagen for os.

Gå ikke glip af festen. smiley